sâmbătă, 27 octombrie 2012

Love Is All You Need online subtitrat (2012) trailer

Filmul acesta va avea premiera in Romania pe 2 Noiembrie 2012. Este o comedie-romantica ce lasa o impresie buna urmarind trailerul Love Is All You Need online subtitrat, el fiind intitial lansat la cea de-a 69-a editie a Festivalului de film de la Veneti.

Povestea se invarte in jurul Idei, o cvadragenara daneza care, tocmai cand termina tratamentul de chemoterapie cerut de un cancer la san si se pregateste cu entuziasm de nunta din Italia a fiicei ei Astrid, descopera ca sotul ei are o aventura cu tanara, frumoasa, blonda lui contabila. socul pune in miscare o saptamana nebuna, petrecuta in sudul insorit al Italiei, unde Astrid pregateste nunta cu Patrick, desi se cunosc doar de trei luni. Faptul ca tanarul Patrick provine dintr-o familie cu resurse financiare, iar la nunta este invitat si tatal lui, sarcasticul Philip, pune si mai multe paie de foc, rezultatul fiind un adevarat foc de artificii. Urmariti trailerul Love Is All You Need online subtitrat pentru cateva imagini vizuale ale acestei productii.

Vizionare placuta la cel mai apropiat cinematograf in caz ca va hoatarati sa urmariti Love Is All You Need 2012, si va asteptam imediat cu comentarii despre acesta. Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor.

Niciun comentariu: