sâmbătă, 27 octombrie 2012

Refugiul Episodul 107 - Transmis la Acasa Tv

Refugiul Episodul 107 poate fi vazut la Acasa Tv in data de 27.10.2012, si urmatoarea zi in reluare de dimineata. Mai jos aveti si o mica descriere a acestui serial, dar oricum majoritatea stiti despre ce este vorba.

 Luciana (Zuria Vega) este o tanara frumoasa si vesela, care dupa moartea tatalui sau fuge din casa lui Don Aquiles, locul unde a copilarit. Ea ajunge in Mexic iar pentru a supravietui este nevoita sa accepte o slujba intr-un bar rau famat numit "Infernul" din Refugiul Episodul 107. Intr-o noapte, unul dintre clientii localului ii face avansuri, ea se apara insa acest incident degenereaza intr-un mare scandal care se incheie la sectia de politie. Luciana este acuzata de vatamare corporala, insa Claudio (David Ostrosky), avocatul ei din oficiu, reuseste sa o elibereze in Refugiul Episodul 107. Acesta se simte atras de ea si ii ofera ajutorul sau neconditionat.

Cam atat va putem oferi, speram sa comentati Refugiul Episodul 107 dupa ce il urmariti la Acasa Tv.

Pagina are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, si nici nu vor fi adaugate pe viitor.

Niciun comentariu: