sâmbătă, 27 octombrie 2012

Silent Hill: Revelation online subtitrat, trailer (2012)

Un nou film 3D este pregatit sa fie lansat, este vorba de  Silent Hill: Revelation 2012. Un film foarte asteptat de multe persoane printre care si multi romani. Pana de curand a fost lansat si un nou trailer Silent Hill: Revelation online subtitrat pe Youtube si majoritatea cred ca au decis daca merita sa mearga la cinematograf sa urmareasca aceasta productie.

Heather Mason este o tanara de 18 ani, chinuita de cosmaruri si de disparitia tatalui ei, afla ca identitatea sa este falsa. Toate astea o duc la o dimensiune alternativa in Silent Hill, undeva unde un cult foarte periculos condus de catre Claudio Wolf si Wolf Leonard detin puterea. Ea este insotita de un om pe nume Harry,
altul pe nume Vincent si Rose Da Silva, mama ei. Mai multe aflati urmarind filmul Silent Hill: Revelation online subtitrat la cinematograf, fiind lansat pe 2 Noiembrie 2012.

Va dorim vizionare placuta a acestui film fie ca il urmariti pe DVD sau cinematograf, si va sugeram sa urmariti trailerul Silent Hill: Revelation online subtitrat pe Youtube sau alte siteuri oficiale pentru a va da seama de ce poate acest film.

Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, oferind doar informatii despre lansarea acestui film in Romania.

Niciun comentariu: