duminică, 11 noiembrie 2012

Cloud Atlas online subtitrat (2012) trailer

Un nou film bazat pe un roman este pe cale de a fi lansat si in Romania. Cloud Atlas ( Atlasul norilor ) fiind probabil cel mai asteptat film al acestui final de an. O drama foarte buna cel putin asta reiese urmarind pe youtube trailerul Cloud Atlas online subtitrat, asa ca incepand cu 23 Noiembrie pregatiti-va sa stati la coada pentru a urmari acest film la cinematografele din oras.

Povestea filmului dupa cum apare si in trailerul filmului Cloud Atlas online subtitrat, se desfasoara pe sase ere diferite, din secolul 19 pana intr-un viitor post-apocaliptic.Adam Ewing, un notard din America de Nord calatoreste cu vaporul din Insulele Chatham spre propria casa in anul 1850. Vom putea urmari si povestea lui Robert Frobisher, un muzician englez dezmostenit ce lucreaza in Belgia la un compozitor in 1931. Luisa Rey, o jurnalista ce investigheaza un caz de crima si coruptie la o centrala nucleara din California in 1975, Timothy Cavendish este un editor dator unui gangster la inceputul secolului XXI. Sonmi 451 este o clona ce munceste la Fast Food-ul Papa Song si este executata din cauza revoltarii asupra regimului totatlitar ce o exploateaza pe ea si pe cei ca ea. Zachry este membrul unui trib, ce traieste o viata primitiva dupa cea marea parte a omenirii a decedat, si este vizitat de Meronym un ultim supravietuitor din civilizatia avansata tehnologic. Daca ati citit cartea si v-a placut, atunci cu siguranta o sa va placa si filmul Cloud Atlas 2012 iar noi recomandam cu caldura acest film.

Va asteptam cu comentarii despre filmul acesta, si va recomandam sa urmariti pe youtube si trailerul oficial Cloud Atlas online subtitrat pentru a va face o idee cat mai vaga despre aceasa productie, desi esta clar una de o calitate buna ce merita urmarita de toata lumea.

Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor.

Niciun comentariu: