duminică, 4 noiembrie 2012

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 24

Stim ca sunteti fani ai acestui serial si poate ati pierdut sirul episoadelor, fiind un serial destul de mare. Asadar, cel mai nou episod va fi in seara aceasta si anume, Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 24. Situatiile incalcite vor continua la Prima Tv cu un nou episod din sezonul patru, iar suspansul si surprizele vor tine in lant. Noua familie,  cea a lui Damian Voicu a adus alte personaje negative in acest serial.

Luni pe 5 Noiembrie la ora 19:30 in exclusivitate la Prima Tv este difuzat un nou capitol, Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 24. Noi va dorim vizionare cat mai placuta in aceasta seara, si speram ca o sa va placa noul episod din acest serial romanesc.

Va asteptam cu comentarii despre Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 24 imediat dupa ce il urmariti, pentru ca acesta este si rolul principal al paginii, sa creeze discutii intre fanii productiei. Aaaa... si sa nu uitam pentru cei care nu au timp sau si-au facut alt program pentru aceasta seara, Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 24 este transmis si in reluare vineri de la 14:15, tineti bine minte acest amanunt pentru a ramane la curent cu serialul favorit.

Acest articol are strict rolul de a informa telespectatorii cu privire la ora si data de transmitere a serialului Iubiri Secrete Episodul 24 din Sezonul 4, si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor sub nicio forma.

Niciun comentariu: