duminică, 25 noiembrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11

Serialul produs de Media Pro continua si in aceasta saptamana cu un nou episod. Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11 este lansat maine la ora 20:30 in exclusivitate la Pro Tv, un episod de doua ore ca de obicei in prima zi a saptamanii. Personajele isi continua viata incalcita si actiunile pline de suspans cu care n-am obisnuit, iar noi va invitam sa urmariti pe 26 Noiembrie Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11 la televizor pentru a putea comunica dupa accea prin intermediul comentariilor, in legatura cu acest episod. Mai mult ca sigur va mai exista inca un sezon in afara de aceasta, deoarece serialul are foarte multi fani si trupa LaLa Band a devenit foarte cunoscuta in tara, fanii asteptand cu nerabdare  sa para Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11

Urmariti Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11 la ora 20:30 sau a doua zi de dimineata in reluare, iar noi va asteptam ulterior tot pe aceasta pagina pentru a lasa comentarii pro sau contra in legatura cu aceasta productie suta la suta romaneasca. Va multumim va ne-ati vizitat, va mai asteptam pe site-ul nostru si va dorim vizionare placuta !
*Articolul este informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile autorilor, doar informatii despre acest episod.

Niciun comentariu: