sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Red Dawn online subtitrat (2012 film) trailer

Un nou film de actiune isi va face aparitie pe marile ecrane din SUA in curand, Red Dawn online subtitrat va fi lansat ped ata de 21 Noiembrie 2012 in America.

În luna mai 2008, la Festivalul de la Cannes de, Harry Sloan și mamă Maria de la MGM a anunțat că un remake al Red Dawn a fost în primele etape de pre-producție, cu remake-ul care urmează să fie regizat de Dan Bradley, care a lucrat anterior ca un director de unitate de două și cascador coordonator la filme, cum ar fi The Bourne Ultimatum, Spider-Man 3, Ziua Independentei, Red Dawn online subtitrat si Quantum of Solace. MGM, ulterior, a anunțat că Red Dawn va fi refăcută "având în minte lumea post-9/11 suntem în" [4] [5] Mai târziu, în aceeași lună, MGM a anunțat că Dan Bradley a fost confirmat ca director cu. Carl Ellsworth, scenarist de ochi roșii și Disturbia, scris scenariul completa [4]. [6] Ellsworth ar fi de lucru dintr-o poveste scrisă de Jeremy Passmore. Red Dawn online subtitrat Vincent Newman (A Man Apart) a fost anuntat ca producatorul [7] australian Chris Hemsworth a fost aruncat într-un rol principal:. [8] alți membri ai distributie includ Josh Peck, Adrianne Palicki, Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Edwin Hodge, și Connor Cruise [9].

Fotografia principală a inceput septembrie 2009 în Mount Clemens, Michigan. [10] În conformitate cu fotografiile făcute pe platoul de filmare, filmul are pamflete de propagandă, afișe, bannere și oferind Populară de Eliberare simboluri Armatei, cum ar fi 1 august stea. Posterele încearcă de a acumula sprijin pentru o ocupație chineză, cu sloganuri precum "Reconstruirea Reputație ta", "Reparatii economia", și "Combaterea corupției corporatiste". Urmariti si trailerul Red Dawn online subtitrat pentru a fi pusi la punct mai bine cu privire la acest film de actiune.

Niciun comentariu: