miercuri, 14 noiembrie 2012

The Campaign online subtitrat (2012) trailer

The Campaign (2012) ne propune un film simplu, ce nu merita vazut si a doua oara neavand nimic special. Durata acestuia este 85 de minute, asadar nu va va rapi prea mult timp daca va veti decide sa mergeti sa urmariti The Campaign la cinema. Pana atunci incercati sa cautati trailerul The Campaign online subtitrat pe Youtube pentru a va crea o parere inainte de a plati biletul.

Cam Brady este un tip obisnuit cu viata de politician fiind de 4 ani in Congresul American. Desi multa lume crede ca Brandy are experienta in campaniile electorale, el a ajuns in Congres neavand un oponent. Dupa o gafa facuta in public, doi oameni de afaceri se decid sa il dea jos de la putere trimitand in lupta pentru post un om lipsit de experienta pe nume Marty Huggins. Filmul este distribuit in Romania de MediaPro Distribution fiind deja disponibil la cinematografele din tara.

Dupa ce urmariti trailerul The Campaign online subtitrat pe site-urile oficiale si dupa ce urmariti acest film de comedie va asteptam pentru comentarii despre acesta tot pe pagina curenta.

Niciun comentariu: