duminică, 11 noiembrie 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat (2012) trailer

Se apropie finalul francizei The Twilight, urmand ca pe 16 Noiembrie 2012 sa fie lansat si al cincelea film din aceasta serie, pana acum fiind disponibil doar trailerul The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat.

Dupa transformarea lui Bella in vampir de catre Edward pentru a o scapa de la moarte, spiritele se incing din nou si toate acesta din pricina lui Renesmee, fiinta jumatate om, jumatate vampir. Dupa cum putem intelege si din trailerul The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat Bella poseda noi puteri pe care le si descopera starnind admiratie sau invidie in jurul altor vampiri. Marea batalie contra clanului Volturi urmeaza sa se dea in acest ultim film din aceasta serie impresionanta si foarte urmarita de fani.

Dupa cum v-am spus incepand cu ziua a 16-a a lunii Noiembrie poate fi urmarit filmul  la cinematograf. Noi va uram vizionare placuta inca de pe acum, si speram sa veniti din nou pe aceasta pagina pentru a comenta impreuna aceasta impresionanta productie, si totodata ultima partea a francizei Twilight.

Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, trailerul  The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat fiind disponibil pe alte site-uri ce detin drepturile cum ar fi youtube.com sau altele.

Niciun comentariu: