luni, 3 decembrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12

Aceasta saptamana incepe cum nu se poate mai bine pentru fanii serialului si trupei LalaBand. Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 debuteaza astazi la ora 20:30 pe micile ecrane, Pro Tv continuand povestea de neuitat dintre membrii formatiei si ceilalti actori. Dupa ce episodul trecut trupa a avut o tentativa nereusita de reunire si dupa ce robert sa suferit un accident grav, in acest serial Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 vom afla starea acestuia si cat mai multe despre reunirea formatiei si relatiile ce tind sa se rupa intre anumite personaje. Asadar, astazi puteti urmari in exclusivitate acest nou episod din serialul favorit romanesc.

Comentarii asteptam din partea voastra imediat ce urmariti acest nou episod, pana atunci noi va dorim vizionare placuta pentru Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12 si va mai asteptam pe site-ul nostru pentru cele mai bune informatii din mediul divertismentului.
*Articolul este informativ, si nu contine materiale ce incalca drepturi de autor, aici sunt prezente informatii despre Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 12.

Niciun comentariu: