marți, 6 noiembrie 2012

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25

Al doilea episod din aceasta saptamana este pe cale sa apara. Prima Tv transmite in exclusivitate Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25 marti la ora 19:30. Serialul continua cu situatiile amestecate cu care ne-a obisnuit, suspansul este la el acasa si surprizele nu se lasa prea mult asteptate in fiecare episod.

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25 probabil va fi redifuzat Vineri de la ora 16:00 cum ne-au obisnuit cei de la Prima, episoadele urmand sa fie reluata dupa cele trei zile incare sunt transmise prima oara.

Nu uitati dupa vizionare sa reveniti pe site-ul nostru si sa lasati comentarii despre acest nou episod, va dorim vizionare placuta pentru Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25 si va mai asteptam sa aflati informatii despre serialele favorite printre care si noul sezon din Iubiri Secrete. Articolul acesta este destinat informarii telespectatorilor sau fanilor serialului si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor. Aici sunt prezente doar informatii despre difuzarea in exclusivitate sau redifuzarea unui nou capitol din acest serial romanesc, si anume Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 25.

Niciun comentariu: