marți, 20 noiembrie 2012

On the Road online subtitrat (2012) trailer film

Filmul acesta urmeaza sa fie lansat in SUA pe data de 21 Decembrie 2012, iar pana acum este prezent doar trailerul On the Road online subtitrat, un trailer care ne face sa dorim sa urmarim acest film atunci cand va fi disponibil in cinematografe si pe DVD-uri. Cu un buget de 25 de milioane de dolari, dupa cum ne putem da seama si din trailerul On the Road online subtitrat, filmul pare a fi foarte bun si cu actori destul de cunoscuti.

Principalii protagonisti ai filmului vor fi: Sam Riley, Kristen Stewart, Kirsten Dunst si Garrett Hedlund. Mai jos scriem cateva cuvinte despre acest film, o mica descriere daca o putem numi asa.

Promotorii Generatiei Beat de poeti americani, Seal si Dean cauta "ceva-ul" foarte grabiti, ca intr-o cursa de montagne rouse, o cursa ametitoare. Urmatoarea zi de dupa inmormantarea tatalui sau, Sal Paradise, un om din new-york care doreste sa fie scriitor il intalneste pe Dean Moriarty, un tanar chipes, casatorit cu seducatoarea Marylou. Cei doi se imprietenesc foarte repede, si hotarasc sa porneasca la drum impreuna Marylou, spre "cucerirea lumii" si cunoasterea oamenilor de pretutindeni. Cam atat putem spune pentru moment despre acest film, va invitam sa urmariti trailerul On the Road online subtitrat de pe canalul oficial Youtube pentru o imagine mai clare a filmului.


*Pagina este informativa si nicidecum nu incalca drepturile de autor nici acum si nici pe viitor.

Niciun comentariu: