sâmbătă, 27 octombrie 2012

Destine Implinite Episodul 30 - La national tv

Noul serial indian, "Destine Implinite Episodul 30" continua pe acelasi post tv. Dragostea dintre Sandhya si Sooraj ce parea atat de fericita continua sa se raceasca din ce in ce mai mult de la episod la episod. Pe 29 Octombrie puteti viziona la National Tv, Destine Implinite Episodul 30 de la ora 19:15. Acelasi episod este redifuzat urmatoarea zi de dimineata la ora 9:00. Fratele Sandhyei fiind plecat in SUA ea continua sa traiasca alaturi de familia sotului pe care nu il iubeste, simtindu-se o sclava in casa acestuia si neputand sa isi puna in aplicare studiile. Mai multe pe 29 Octombrie cand urmariti in exclusivitate la tv Destine Implinite Ep 30.

Acest serial este transmis de luni pana vineri la ora mentionata, dar in weekend nu este transmis niciun episod din acest frumos serial indian. Va asteptam cu parari despre acest serial indian si va dorim vizionare placuta la National Tv pentru Destine Implinite Episodul 30.

Un articol informativ ce nu contine materiale ce incalca dreputurile de autor, noi oferind doar amantunte despre transmiterea serialului Destine Implinite Episodul 30 la postul de televiziune National TV.

Niciun comentariu: